Класичні начинки
Фруктова
Ніжний ванільний бісквіт, вершковий крем з персиковими смаком в поєднанні з свіжими шматочками апельсина, ківі, та персика.
Творожна
Вологий ванільний бісквіт з сирною ніжною текстурою, цедрою лимона та персиком.
Шоколадна
Насичений шоколадний бісквіт, просочений лікерним сиропом, вершковий крем з бельгійського шоколаду в міру солодкий шоколадним після смаком.
Вишня в шоколаді
Класичне поєднання-це шоколадні бісквіти просочені вишневим сиропом , крем-чіз з шоколадом, цільною свіжою вишнею.
Шоколадна смородина
Духм’яний, вологий шоколадний бісквіт, кулі з чорної смородини в поєднанні з шоколадним кремом.
Горіхова
Горіховий бісквіт на волоському горіху з прошарком карамельного крему і хрумкого горіху.
Преміум начинки
Манго-Малина
PREMIUM
Легкість м’ятного бісквіту. Манговий крем-чіз з малиновим кулі. Крем на основі маскарпоне.
Снікерс
PREMIUM
Мус пломбір на білому бельгійському шоколаді, полуничне кюлі, бісквіт на Бурбонській ванілі.
Червоний оксамит
PREMIUM
Вершковий бісквіт з кислинкою полуничного кюлі і прошарком крему з маскарпоне.
Рафаелло
PREMIUM
(без лактози та глютена) Мигдально-кокосовий дакуаз посипаний мигдальним крокантом під твердим кремом на основі кокосових вершків
Столична
PREMIUM
Ароматна білково-горіхова основа з вершковим акцентом. З ніжно шоколадно-фундучним післясмаком.
Меренгова
PREMIUM
Унікальна меренга з волоськими горіхами. Збалансований крем-сир та король смаку малиновий конфітюр
Мусові начинки
Апельсинова
мусова начинка
Цитрусова свіжість апельсинового курта в поєднанні з легким апельсиновим мусом на бісквіті мигдалевого борошна.
Три шоколада
мусова начинка
Французький мус на білому шоколаді, молочний та чорний бельгійський шоколад
Полунична
мусова начинка
Мус з бельгійського білого шоколаду в поєднанні з прошарком полуничного кулі на подушці соковитого шифонового ванільного бісквіту.